Pallmagasin PALOMAT Greenline 15 Pall – 230 Volt

Greenline-15OB

Pallmagasin Palomat GreenLine 230 Volt

Har den unika förmågan att den drivs med 230 volt och ingen tryckluftkoppling är nödvändig. Den är en utökning av vår StandAlone sortiment för automatisk upp eller nedstapling av lastpallar

All pallhantering sker på marknivå. Pallmagasinet detekterar pallar via fotosensorer när de ställs in i pallmagasinet varefter de automatiskt staplar eller nedstaplar lastpallar en efter en.

Pallmagasin Palomat GreeLine finns i storleken för 15 eller GreenLine 25 pallar.

Alternativt Nedstapling: Pallstapeln ställs in i pallmagasinet. En lastpall ställs direkt på golvet i pallmagasinets ”lastpallzon” och resten av pallstapeln lyfts upp. När fotosensorn känner av att ”lastpallzon” på golvet är tom ställs det en ny lastpall för avhämtning.

Alternativt Stapling: När en lastpall ställs in i pallmagasinets ”lastpallzon” (pallmagasinet känner av att handtrucken eller gaffeltrucken är bortkörd), hämtas lastpallen upp från golvets ”lastpallzon” så att platsen är tom för nästa lastpall. När pallmagasinets är fullt ställer man ner pallstapeln på golvet  i ”lastpallzon” för bortforsling till annan plats.

Pallmagasinet GreenLine kan variera de olika funktionerna efter behov genom valmöjligheter på pekpanelen som är placerad på pallmagasinets sida.

Som extra option kan PALOMAT GreenLine levereras för frostmiljöer ner till minus 25°C.

Pallmagasinet är ett standard pallmagasin, men har många möjligheter när det gäller palltyper och storlekar. Skräddarsydda lösningar kan därför också erbjudas. Finns även i rostfritt utförande.

tooll_icon_smMontering pdficon_smDatablad kontakt_icon_smKontakt

Pallmagasin PALOMAT GreenLine:  

 

Kapacitet – 15 Pall / 500 Kg

Energi: 220-240 VAC / 50 Hz
Förbrukning standby: 23 W
Förbrukning under drift: 550 W (Vid max belastning 500 kg)
Ljudnivå: 70 dB(A)
Max säkring: 16A D01
Styrning Siemens S-1200
Pallstorlek  (L x B x H) Lyftkapacitet Antal pallar
1200x800x150 500 kg 15 pallar
1200x1000x150 500 kg 15 pallar

Palomat GreenLine , målat utförande

Standard färger:
RAL 3002 röd
RAL 5002 blå
RAL 7032 grå
RAL 7035 grå

Palomat Greenline , rostfritt utförande

PALOMAT GreenLine – i rostfritt utförande PALOMATen har samma funktion som en standard PALOMAT GreenLine.  Alla PALOMATens delar är tillverkade i rostfritt stål och passar därför bra i fuktiga utrymme. Den är särskilt lämplig för livsmedelsindustrin. PALOMATen kan tvättas med alla vanliga rengöringsmedel.   PALOMAT GreenLine till 15 paller